Известни българи казаха какво мислят за успяла тяхна сънародничка, която ни

...
Известни българи казаха какво мислят за успяла тяхна сънародничка, която ни
Коментари Харесай

Иван Гарелов: Щастлив съм, че познавах Нери Терзиева, тя излъчваше топлина

Известни българи казаха какво мислят за съумяла тяхна сънародничка, която ни напусна преди дни.

На 70-годишна възраст ни напусна легендата Нери Терзиева. За „ На фокус ” по Нова Тв мемоари за журналистката, която приближи малкия екран към хората, споделиха Иван Гарелов, Бойко Станкушев и Весела Казакова.

„ Щастлив съм, че я познавах. Заедно работехме в един доста прекрасен интервал от страната. Тя излъчваше такава топлота, че едно „ добър ден ” да ти каже, тя го споделяше по друг метод от другите хора ”, сподели Гарелов.

„ Водещото при нея беше да подходи човечно и да се опита да разбере какви са били претекстовете на всички типове играчи на политическата сцена. Нери Терзиева беше доста богат, доста сензитивен, доста мощен човек. Тя евентуално е от последните от породата доста чувствителни, само че мощни хора ”, означи Станкушев.

„ Явих се на кастинг за роля в „ Откраднати очи ” и тогава имах щастието да се срещна с нея, тъй като тя беше съсценарист на кино лентата. Оттогава датира и нашето бих споделила дори толкоз надълбоко другарство и толкоз дълбока връзка – като сред майка и щерка, сред хора, експерти. Усещах доста мощна прочувствена опора. Оглеждах себе си в нейните очи, в нейната душа, с цел да може да се случи тъкмо това, което тя искаше да пресъздаде през този сюжет и несъмнено ние се свързахме доста надълбоко ”, разяснява Казакова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР